Over ons


Nicole Lamey

Marjolein van Doesburg


Klik op de foto's om naar het LinkedIn profiel te gaan.

wie wij zijn

Wij, Nicole en Marjolein, zijn TalentWatcher. Het loopbaanbureau met een passie voor talentontwikkeling.

 

Deze passie kwam al tot stand op de middelbare school, waar wij medestudenten wilden helpen met keuzes in hun loopbaan.

Door de veranderende arbeidsmarkt zagen wij nu weer behoefte aan hulp en begeleiding ontstaan, maar ditmaal in de vorm van loopbaanbegeleiding en training.

 

Wij besloten in 2016 het roer om te gooien en te doen waar ons hart ligt; zo is TalentWatcher ontstaan. Nu zijn wij er voor jou en je organisatie. Wij helpen je met het trainen van soft skills en/of ondersteunen je bij het maken van een volgende stap in je loopbaan.

 

Nicole heeft 17 jaar bij de Rabobank gewerkt in diverse HR rollen bij zowel de lokale bank als bij Rabobank Nederland, haar laatste functies als Recruiter en Loopbaanspecialist.

 

Marjolein heeft ervaring binnen diverse (internationale) organisaties opgedaan, van start-up tot multinational. De laatste 10 jaar heeft zij zich ontwikkeld tot een generalist op het gebied van HR & Facility Management binnen de reclame- en Fintech branche. Zo werkte zij onder meer voor Lowe & Draftfcb en Adyen.

 

Samen kennen wij onze klant en de (arbeids)markt heel goed. Dit maakt ons een partner waarmee je graag samenwerkt; of het nu gaat om een workshop, coaching of arbeidsmarktadvies op maat, TalentWatcher helpt je graag verder.

 

Onze klantenWat onze klanten zeggen

Klik hier om ervaringen van onze klanten te lezen.

Waarom Werken met ons?

  • Onze trainingen en workshops worden altijd verzorgd door twee ervaren trainers. Zo is er voldoende aandacht voor alle deelnemers en blijft er ruimte over voor persoonlijke begeleiding.
  • Jezelf blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk, zo zorgen wij dat wij altijd op de hoogte zijn van laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en nemen wij regelmatig deel aan vakgerichte cursussen/workshops en bijeenkomsten. 
  • Onze trainingen zijn creatief en interactief.
  • Op verzoek kunnen al onze workshops ook één op één worden aangeboden.
  • Onze trainingen in het Engels? Dit is voor ons geen probleem. 
  • Wil je een workshop op maat? Dat kan, deze ontwikkelen wij graag voor jou, geheel afgestemd op jouw behoefte en wensen.
  • Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. 
  • Wij houden van een heldere en pragmatische aanpak.
  • Wij zijn makkelijk benaderbaar en houden rekening met de zichtbare en minder zichtbare verschillen tussen mensen, ofwel diversiteit.
  • Werken met mensen is onze passie, we helpen je graag vooruit in je loopbaan.

 Wil je meer informatie? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.