Senior Beleidsadviseur Onderwijs Gemeente Amsterdam - Teambuilding

“Wij hebben TalentWatcher ingehuurd om een teambuildingsonderdeel te verzorgen. TalentWatcher kwam met leuke creatieve voorstellen en was in staat deze te vertalen naar de doelgroep. Daarnaast zijn de dames ook hands on, ze wisten niet alleen de activiteit goed te begeleiden, maar zorgden er ook voor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Ik bel ze graag nog een keer!”

 

Secretaresse Platform AkzoNobel - Workshops

“TalentWatcher heeft bij ons meerdere workshops gegeven, waaronder Feedback. Zij zijn in staat in korte tijd tot de kern te komen en ons team in beweging te brengen. De workshops waren erg interactief en de tijd vloog voorbij, mede door het enthousiasme en de passie van de trainers waren het zeer geslaagde dagen.”

 

Bestuur Vogin - LinkedIn tips (op de stand tijdens een congres voor informatiespecialisten)

“We kijken als bestuur terug op een zeer geslaagde congresdag en dat mede dankzij jullie! Nogmaals dank.”

 

Stephen (Rabobank) - loopbaancoaching

"(B)Lijkt je loopbaan een doodlopende weg te zijn; TalentWatcher brengt je weer op koers.

 

Door reorganisatie werd ik gedwongen keuzes te maken; blijf ik aan boord bij mijn vertrouwde werkgever of kies ik voor iets anders?

Van nature ben ik nogal een twijfelaar, dus ik had iets nodig; Nicole Lamey van TalentWatcher gaf me die stok achter de deur.

Zij liet me zien waar mijn kwaliteiten liggen en dwong me keuzes te maken. Na het opschonen van mijn cv en sollicitatiebrief sprong ik toch in het diepe.

 

De start was van mijn kant weifelend, maar uiteindelijk heb ik twee studies opgepakt én gesolliciteerd op een interne vacature die me op het lijf geschreven leek. Inmiddels ben ik twee diploma’s rijker en aangenomen bij mijn oude werkgever, waar ik me nu weer als een vis in het water voel! Dus pak je kansen en laat TalentWatcher je talenten ontplooien!"

 

Juul - loopbaancoaching

"Marjolein is een inspirerende coach. Ze prikkelt je en stelt de juiste vragen om je aan het denken te zetten. Haar enthousiasme en passie zorgen ervoor dat je zelf ook meteen aan de slag wil gaan met jezelf. Marjolein is niet bang om je een spiegel voor te houden waardoor je ook kritisch naar jezelf durft te kijken om negatieve patronen te kunnen doorbreken.

 

Sharon (KLM) - individuele sollicitatietrainingen en cv check

"Wegens het opnieuw moeten solliciteren, heb ik TalentWatcher om hulp gevraagd.

Dit omdat ik al 17 jaar niet had gesolliciteerd  en eigenlijk niet zo goed meer wist wat er tegenwoordig verwacht wordt van een kandidaat. Het proces is namelijk erg veranderd en een stuk professioneler en inhoudelijk geworden.

 

De coachingsgesprekken, het oefenen van een sollicitatiegesprek en de door TalentWatcher aangereikte tools hebben mij enorm veel zelfvertrouwen gegeven. Marjolein en Nicole zijn zeer professioneel en steken veel tijd in je. 

Ik heb veel geleerd over wat belangrijk is in een sollicitatiegesprek; wat je vertelt, hoe je het duidelijk houdt en hoe je je goed voorbereidt.
Maar de hulp bij het opstellen van een goed, helder en krachtig cv was ook zeer waardevol. Zaken waar ik niet bij stil stond konden worden toegevoegd waardoor mijn cv een nog beter is geworden. Het leek zo simpel, maar als je dan het gesprek aangaat blijkt dat er nog veel informatie kon worden toegevoegd, of juist kon worden weggelaten.

 

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat ik dat heb gedaan, zelfs als ik hierna niet zou zijn aangenomen. In mijn geval heeft het zeker geholpen, ik ben aangenomen en kreeg het compliment dat ik mij zeer goed had voorbereid.
Dus ook zeker ook een compliment aan TalentWatcher!"

 

Tom - uitgebreide cv check

"Ik dacht dat mijn cv best goed was, en verwachtte slechts een paar tips. Maar na een uitgebreide cv check met TalentWatcher bleek dat er nog werk aan de winkel was. Mijn cv bleek wat ouderwets en inhoudelijk viel er ook het een en ander te verbeteren. Niet alleen gaven zij mij goede tips voor een overzichtelijk lay-out, ook werd mijn cv direct omgezet in een helder basissjabloon. Daarnaast stelde zij de juiste vragen en ontving ik inhoudelijk veel goede adviezen waar ik direct mee aan de slag kon, waardoor mijn cv nog sterker en interessanter is geworden voor de lezer."